DESPRE NOI

 

 

Din frageda pruncie tatal meu mi-a pus rucsacul in spate si m-a purtat prin toti muntii Romaniei iar mama mi-a “agatat” la gat un aparat de fotografiat.Asa am devenit un calator inrait si, incet, incet un fotograf pasionat de natura pe care o consider cel mai mare artist. Cele doua pasiuni au generat o dorinta acuta de libertate si cum industria romaneasca era in plina prabusire am lasat vechiul meu loc de munca si in anul 1994 am pus bazele unui studio foto -Sooters- in colaborare cu o companie din Canada.

La inceput acest studio deservea clientii cu developari de filme si listari de fotografii, epoca digitala inca era departe. Dupa cativa ani colaboratorii s-au retras de pe piata romaneasca, iar studioul foto sub noua denumire de Foto Europa (inca visam la intrarea in Europa) a continuat activitatea inceputa dar si-a extins gama de servicii incluzand si fotografia si filmarea de eveniment.

La ora actuala oferta noastra cuprinde servicii de fotografiere si filmare a evenimentelor din viata clientilor nostri, fotografie de produs (de la prajituri pana la fotografii industriale), deasemenea si filme de prezentare diferitelor activitati si produse.

Nu am renuntat insa la fotografia artistica, participam la expozitii foto, atat in Baia Mare cat si in alte orase ale tarii (Cluj- Napoca, expozitie organizata cu ocazia festivalului international de film TIF, sau cu alte ocazii, Sibiu, Carei, Bistrita etc).

Deasemenea am fotografiat multe stagiuni ale teatrului din Baia Mare, fotografie de spectacol, fotografii de afis etc.

Pricipalele noastre obiective sunt acelea dea oferii servicii de inalta calitate, personalizate ,astfel incat clientii sa aiba o experienta placuta alaturi de noi.